Taiere beton armat

TAIERE STALPI

DAVIAN EXPERT este lider pe piata taierilor in beton folosind tehnica cu fir diamantata – cea mai noua si cea mai eficienta metoda de taiere existenta pe piata in momentul actual. Dispunem de cele mai avansate echipamente de taiere si o logistica necesara pentru a oferi servicii de taiere cu fir la standarde inalte de executie. Putem opera atat taiere beton pe verticala, bune pentru deschideri si alte diverse modificari ale unor structuri existente, cat si pe orizontala, bune pentru largiri goluri, taiere plansee, sectionare, decupare, pavaje, santuri.

Taierea stalpilor din beton o executam folosind tehnica de taiere cu fir diamantat deoarece este garantat cea mai eficienta metoda de taiere testabila pentru acest tip de lucrare. Mai exact, aceasta metoda de taiere cu fir se recomanda atunci cand este necesar sectionarea unor grosimi masive de beton sau cu forme atipice – cum este stalpul. Ea inlocuieste eficient tehnica de taiere cu disc diamantat si poate sectiona orice tip de structura betonata/zidarie, acolo unde masinile de taiat traditionale nu pot actiona sau nu au acces.

Operatiunea de taiere stalpi cu fir diamantat este controlata si supravegheata incontinuu de operatorii nostri specializati in taiere beton. Exigentele sporite in instruirea angajatilor nostri au determinat ca in prezent, firma noastra sa reuneasca profesionisti in taieri beton, specialisti calificati in tehnica taierii cu fir sau disc diamantat, adepti ai calitatii lucrarii si ai promptitudinii in respectarea termenelor de finalizare a lucrarilor si am reusit sa intampinam cu succes situatiile neprevazute care s-au ivit de-a lungul lucrarilor executate.

Datorita apei pe care o folosim in procesul de taiere beton si care se poate capta prin diverse tehnici adaptate la conditiile specifice locului de executie, tehnologia cu fir diamantat asigura un finisaj neted si reduce substantial praful lasat in urma interventiei.

Exigentele sporite in instruirea angajatilor nostri au determinat ca in prezent, firma noastra sa reuneasca profesionisti in taiere beton armat, specialisti autorizati si calificati in tehnica taierii cu fir sau disc diamantat, adepti ai calitatii lucrarii si ai promptitudinii in respectarea termenelor de finalizare a lucrarilor si am reusit sa intampinam cu succes situatiile neprevazute ivite de-a lungul lucrarilor executate. CONTACT RAPID: 0761.323.792 CERE OFERTA: davianexpert@yahoo.comoffice@taieribeton.ro.

Suna Acum
Davian Expert