Taiere beton armat

TAIERE CULEE – PODURI CU FIR DIAMANTAT

Profesionistii DAVIAN EXPERT executa taiere culee poduri folosind cea mai noua si performanta tehnica de taiere cu fir diamantat.

Taierea culeelor de poduri prin tehnica cu fir diamantat cu racire prin apa permite indepartarea unor sectiuni masive din beton. Gradul de armare a podului din beton nu mai reprezinta un impediment.

Tehnica taierii cu fir diamantat ofera o serie de avantaje in procesul de executare a  lucrarii de taiere culee poduri: rapiditatea cu care se taie, timpul foarte scurt de executie, lipsa vibratiilor, nivelul zgomotului foarte scazut si precizia cu care se realizeaza taierea betonului fara a deterioara structura taiata.

Tehnica taiere culee poduri cu fir diamantat  pe care o utilizam nu produce praf. Se asigura un mediu de lucru curat, fara vibratii, fara zgomot si cu o executie rapida, prompta si sigura.

Daca doriti ca lucrarea dumneavoastra sa fie realizata la un standard de executie cat mai ridicat, trimiteti-ne comanda dumneavoastra la adresa de mail: davianexpert@yahoo.com  sau ne-o puteti comunica telefonic la numarul: 0761.323.792. Unul dintre operatorii nostri va va prelua instant comanda si veti beneficia de oferta noastra de pret personalizata.

Garantam seriozitate, o executie rapida, servicii prompte si oferta de pret mult mai mica decat cele disponibile in acest moment.

Alegeti Specialistii Davian Expert pentru serviciile de taiere beton armat cu tehnologie diamantata de ultima ora!

Contact

Taieri beton 

Suna Acum
Davian Expert