Taiere placa beton cu sustinere

Taiere placa beton cu disc diamantat

Lucrarile specifice de taiere beton cu disc diamantat executate de specialistii Davian Expert sunt: taiere beton usi si ferestre; taiere diafragma beton; taiere pardoseala beton; taiere pereti beton; taiere placa beton cu sustinere; taiere structura beton; taiere scari beton; taiere stalpi beton; taiere grinzi beton; taiere rosturi dilatare in pardoseala industriala.

Folosind o gama completa de utilaje tehnologice avansate si cele mai noi de pe piata, tehnica noastra de taiere in beton ne permite efectuarea oricaror lucrari de sectionare, taiere sau decupare a unei placi de beton cu sustinere. Datorita dimensiunilor reglabile si a puterii de taiere, echipamentele de taiere folosite pot sectiona in beton orice tip de placa, iar prezenta armaturii nu mai prezinta niciun impediment.

Avantajul sistemului de taiere cu disc diamantat folosit de noi consista in rapiditatea cu care se desfasoara activitatea de taiere, lipsa vibratiilor, inexistenta rezidurilor, zgomotul foarte redus, faptul ca nu se produc socuri sau vibratii in structura de rezistenta a cladirii, precizia ridicata a procesului de taiere si timpul scurt de executie.

Taiere beton cu tehnologie diamantata

Principalul nostru scop este acela de a le oferi clientilor nostri cele mai eficiente servicii si siguranta. De aceea, tehnologia avansata si echipamentele sigure, performante pe care le utilizam ne permit realizarea operatiunii de taiere a betonului in profunzime si pe distante intinse, cu o viteza foarte mare.

Specialistii Davian Expert sunt adepti ai calitatii lucrarii si ai promptitudinii in respectarea termenelor de finalizare a lucrarilor. Echipele noastre de executie dispun de angajati profesionisti si cu o pregatire specializata in taiere beton, a caror experienta face usoara adaptarea modalitatilor de executie la necesitatile si nevoile clientilor.

Exigentele sporite in instruirea angajatilor nostri au determinat ca in prezent, firma noastra sa reuneasca profesionisti in taiere beton armat. Adepti ai calitatii lucrarii si ai promptitudinii in respectarea termenelor de finalizare a lucrarilor am reusit sa intampinam cu succes situatiile neprevazute ivite de-a lungul lucrarilor executate.

CONTACT RAPID: 0761.323.792

Contactdavianexpert@yahoo.com

Taieri beton cu fir si disc diamantat
Logo