Taiere grinzi si stalpi din beton

Firma noastra executa taiere grinzi si stalpi din beton folosind utilaje cu disc diamantat. Ne recomanda nu doar experienta acumulata de-a lungul timpului, ci si numarul mare de clienti cu care colaboram in prezent.

Suntem adepti ai calitatii lucrarilor. Executam rapid si cu cea mai noua tehnologie cu disc diamantat taiere grinzi si stalpi din beton armat la un pret fara concurenta.

Echipele noastre de executie reunesc profesionisti cu calificare specializata in taieri beton, a caror experienta face usoara adaptarea acestora la necesitatile si cerintele clientilor nostri.

In cazul taierii cu disc, pe suprafata structurii ce urmeaza a fi taiata, se fixeaza o sina, iar pe aceasta se monteaza capul de taiere care se va deplasa pe orizontala sau pe verticala.

Capul de taiere cu disc diamantat taie cu o viteza de rotatie foarte mare, prin treceri succesive pana la atingerea adancimii solicitata de client. Executia taierilor se face pe latimea grinzii sau a stalpului, iar pentru a permite evacuarea mai usoara se sectioneaza in mai multe bucati.

Fara a produce nici un pic de murdarie, praf sau alte tipuri de reziduri, echipamentele performante cu care suntem dotati si tehnica diamantata avansata pe care o utilizam in taieri grinzi si stalpi nu produce vibratii, iar zgomotul este foarte mic, cu mult mai silentios decat cel produs de utilajele traditionale.

Taierea cu tehnica diamantata ofera o solutie eficienta pentru structurile de beton in grinzi si stalpi prin rapiditatea cu care se executa, controlul dimensional al structurilor taiate, precizia de taiere si mai ales costurile foarte reduse. In acest sens, pentru a beneficia de preturile noastre foarte mici asteptam comanda dumneavoastra prin telefon la numarul 0761.323.792 sau davianexpert@yahoo.com .

Profitati acum de preturile noastre reduse si comanda dumneavoastra va fi executata in cel mai scurt timp!

Peste 3000 de clienti ne-au acordat increderea lor! Daca doriti si dumneavoastra sa faceti parte din protofoliul nostru de clienti si sa beneficiati de ofertele noastre, alegeti profesionistii Davian Expert!

Taieri beton cu fir si disc diamantat
Logo