Taiere beton armat

TAIERE FUNDATII

Taierea cu fir diamantat este ideala pentru sectionarea si indepartarea elementelor de constructii cu forme atipice sau masive – cum sunt fundatiile de beton. In acest caz, taierea fundatiei din beton se va executa cu ajutorul unei masini cu fir diamantat. Aceasta este adaptabila pentru taierea elementelor de zidarie sau beton. Poate sectiona orice tip de structura, chiar si acolo unde nu au acces tehnologiile de taiere conventionale.

Prin folosirea tehnologiei bazata pe taierea umeda cu fir diamantat, taierea fundatiei se va executa rapid, asigurandu-se un finisaj neted. Utilizarea apei nu permite sa se creeze praf sau reziduri in urma interventiei. Se executa rapid, fara vibratii, fara murdarie sau praf si fara zgomot orice taiere in beton.

Datorita avantajelor tehnico-economice pe care le ofera, taierea cu fir diamantat este un procedeu aplicat in cadrul lucrarilor de demolare partiala sau totala. Se pot taia structurile constructiilor aflate in imediata vecinatate a altor cladiri sau utilitati.

DAVIAN EXPERT este reprezentat de specialisti calificati in taiere beton, care impreuna au consolidat experienta firmei de peste 20 ani in executarea lucrarilor de taiere beton cu fir diamantat. Pentru ca multumirea clientilor este o prioritate pentru noi, va garantam cel mai mic pret de pe piata. Lucrarea se executa la standard profesional, intr-un mod rapid, curat, prompt si silentios.

Pentru o oferta personalizata si un pret negociabil va stam la dispozitie la numarul : 0761.323.792 sau pe oricare dintre adresele de mail: office@taieribeton.ro / davianexpert@yahoo.com .

Odata preluata comanda dumneavoastra, ne angajam  sa va oferim cea mai avantajoasa oferta. Garantam seriozitate, o executie rapida, servicii prompte si oferta de pret mult mai mica decat cele disponibile in acest moment.

 

Peste 3000 de clienti ne-au acordat increderea lor! Daca doriti si dumneavoastra sa faceti parte din protofoliul nostru de clienti si sa beneficiati de ofertele noastre, alegeti profesionistii Davian Expert!

 

Suna Acum
Davian Expert