Taiere beton armat

Taiere Beton Usi si Ferestre

Va oferim cele mai eficiente servicii de taiere beton usi si ferestre.

Suntem lideri in prestarea lucrarilor de taiere beton armat cu tehnica diamantata. Din anul 2000 prezenţi pe piata internationala, iar din 2008 în Romania!

Utilizam tehnologie diamantata care asigura un finisaj neted si reduce praful lasat in urma interventiei. Lipsa vibratiilor sunt un plus al acestei tehnologii diamantate. Precizia de taiere este mare, iar zgomotul produs este mult mai mic.
Pentru ca folosim cea mai performanta si avansata tehnologie de taiere beton putem executa atat taieri pe verticala – pentru deschidere usi si ferestre si alte diverse modificari ale unor structuri existente, cat si taieri pe orizontala pentru largiri goluri de usi si ferestre.
Taiere cu fir diamantat pentru deschideri ferestre si usi se face cu ajutorul unei masini adaptabile pentru taierea elementelor de beton sau zidarie si permite sectionarea oricarui tip de structura, acolo unde masinile de taiat conventionale nu au acces.

Taiere beton usi si ferestre

In functie de complexitatea lucrarii, oferim solutii excelente pentru taierea si decuparea optima a structurilor din beton.

Exigentele sporite in selectia membrilor ce compun echipele noastre de executie au facut ca in prezent firma Davian Expert sa reuneasca profesionisti in domeniu, specialisti autorizati in taiere beton.

Pe langa personalul cu pregatire specializata in taiere beton dispunem de un echipament profesional de ultima generatie si cea mai noua tehnologie diamantata care au determinat ca lucrarea sa se execute cu o calitate ireprosabil superioara, promptitudine si rapiditate.
Asteptam comanda dumneavoastra pentru intocmirea unei oferte personalizate si realizarea unei lucrari la cele mai inalte standarde la adresa de email: davianexpert@yahoo.com.

Ne puteti contacta la numarul de telefon: 0761 323 792. Odata preluata comanda dumneavoastra, ne angajam sa va oferim cea mai avantajoasa oferta!
Alegeti Specialistii Davian Expert pentru serviciile de taiere beton pentru deschideri usi si ferestre cu tehnologie diamantata moderna si specializata!

Contact

Taieri beton

Suna Acum
Davian Expert