Taiere Beton Usi si Ferestre

Lideri pe piata din Romania, avem o experienta de 15 ani in taiere beton pe piata internationala si 8 ani pe piata romaneasca si oferim cele mai eficiente si profesioniste servicii de taiere beton pentru deschidere gol usi si ferestre.

Tehnologia pe care o utilizam este taierea umeda cu disc diamantat care garantat asigura un finisaj neted si reduce praful lasat in urma interventiei. Lipsa vibratiilor sunt un plus al acestei tehnologii diamantate pentru ca precizia de taiere este mai mare iar zgomotul produs este mult mai mic.
Pentru ca folosim cea mai performanta si avansata tehnologie de taiere beton putem executa atat taieri pe verticala – pentru deschidere usi si ferestre si alte diverse modificari ale unor structuri existente, cat si taieri pe orizontala pentru largiri goluri de usi si ferestre.
Taiere cu fir diamantat pentru deschideri ferestre si usi se face cu ajutorul unei masini adaptabile pentru taierea elementelor de beton sau zidarie si permite sectionarea oricarui tip de structura, acolo unde masinile de taiat conventionale nu au acces.

Taiere beton usi si ferestre

Pentru mai multe informatii cu privire la costuri orientative ale lucrarii dumneavostra va invitam sa consultati Calculatorul Taiere Pardoseala Beton si Calculatorul Taiere Perete Beton (vezi aici) . In functie de complexitatea lucrarii, oferim solutii excelente pentru taierea si decuparea optima a structurilor din beton.

Exigentele sporite in selectia membrilor ce compun echiele noastre de executie au facut ca in prezent firma Davian Expert sa reuneasca profesionisti in domeniu, specialisti autorizati in taiere beton.

Pe langa personalul cu pregatire specializata in taiere beton dispunem de un echipament profesional de ultima generatie si cea mai noua tehnologie diamantata care au determinat ca lucrarea sa se execute cu o calitate ireprosabil superioara, promptitudine si rapiditate.
Asteptam comanda dumneavoastra pentru intocmirea unei oferte personalizate si realizarea unei lucrari la cele mai inalte standarde la oricare dintre cele doua adrese: office@taieribeton.ro / davianexpert@yahoo.com.

Ne puteti contacta la numarul de telefon: 0761 323 792. Odata preluata comanda dumneavoastra, ne angajam sa va oferim cea mai avantajoasa oferta!
Alegeti Specialistii Davian Expert pentru serviciile de taiere beton pentru deschideri usi si ferestre cu tehnologie diamantata moderna si specializata!

Contact

Taieri beton

Suna Acum
Davian Expert