Taiere Beton cu Fir Diamantat

Revolution Slider Error: Slider with alias taierefir not found.
Maybe you mean: 'Taiere beton'

Taierea cu fir diamantat este o tehnica de taiere beton folosita pentru indepartarea unor sectiuni masive de structura sau cu forme atipice – structura de grinzi si stalpi, fundatii, pereti, plansee, structuri supradimensionate, scari, realizarea de goluri in pereti de beton cu grosimi foarte mari.

Aceasta metoda speciala si performanta de taiere este recomandata in cazurile unde taierea cu discul diamantat nu se poate aplica. Se pot taia grosimi impresionante de beton si poate fi utilizata la operatiunile de demolare controlata si pentru a taia blocuri masive de beton.

In procesul de taiere cu fir diamantat, gradul de armare a structurilor din beton nu reprezinta un impediment pentru ca aceasta tehnica avansata permite sectionarea oricarui tip de structura.

Datorita avantajelor tehnico-economice pe care le ofera, taiere beton cu fir diamantat este un procedeu aplicat in cadrul lucrarilor de demolare selectiva (partiala sau totala) a structurilor de constructii, inclusiv a celor aflate in imediata vecinatate a altor cladiri sau utilitati.
Cu ajutorul firului diamantat se pot executa lucrari de: taiere fundatii, taiere grinzi, taiere poduri – culee, taiere stalpi si taiere structuri supradimensionate.

Operatiunea de taiere cu fir diamantat este controlata si supravegheata de operatorii nostri specializati in taiere beton.

Exigentele sporite in instruirea angajatilor nostri au determinat ca in prezent, firma noastra sa reuneasca profesionisti in taiere beton armat, specialisti autorizati si calificati in tehnica taierii cu fir sau disc diamantat, adepti ai calitatii lucrarii si ai promptitudinii in respectarea termenelor de finalizare a lucrarilor si am reusit sa intampinam cu succes situatiile neprevazute ivite de-a lungul lucrarilor executate. CONTACT RAPID: 0761.323.792 CERE OFERTA: davianexpert@yahoo.com

Daca doriti ca lucrarea dumneavoastra sa fie realizata la un standard de executie cat mai ridicat, trimite-ti-ne comanda dumneavoastra la oricare dintre adresele de mail: davianexpert@yahoo.com / office@taieribeton.ro sau ne-o puteti comunica telefonic la numarul: 0761.323.792. Unul dintre operatorii nostri va va prelua instant comanda si veti beneficia de oferta noastra de pret personalizata. Garantam seriozitate, o executie rapida, servicii prompte si oferta de pret mult mai mica decat cele disponibile in acest moment.

 

Contact

Taieri beton

Suna Acum
Davian Expert