Lucrari Industriale

In cadrul proiectului  ”Reparatii Pista Baza 71 Aeriana, Campia Turzii”, intreprins de catre US Army Corps of Engineers (USACE), Ministerul Apararii Nationale (MAPN) si firma SKE (in calitate de beneficiari), specialistii Davian Expert au executat:

  • operatiuni de taiere rosturi dilatare in pardoseala industriala,

  • lucrari de sanfrenare si debitare pista aeroport,

  • taieri asfalt beton in cantitati industriale

Utilizam tehnica diamantata performanata, ideala pentru lucrari industriale in zone rutiere – autostrazi, sosele sau aeroporturi.

In galeria de mai jos puteti vizualiza o parte din lucrarile industriale de taiere pardoseala beton, realizate de specialistii nostri la Baza 71 Aeriana, in cadrul proiectului ‘’Reparatii Pista Aeroport, Campia Turzii, Romania’’.

Operatiunile de taiere rosturi de dilatare pe pista aviatica au fost controlate si supravegheate de operatorii nostri specializati in taiere beton.

Noile utilaje folosite sunt destinate taierilor masive de beton, iar acest apect s-a identificat in rezultate rapide si in standarde inalte de executie.

De fiecare data urmarim sa oferim cele mai eficiente servicii. Efectuam proceduri profesionale de sectionare si decupare beton. In aces sens, ne-am innoit linia tehnologica diamantata de taiere in beton. Detinem cele mai performante utilaje ideale pentru taiere in asfalt, debitare si sanfrenare pardoseli beton. Reusim sa taiem cantitati industriale de beton armat pentru o productivitate inalta si rezultate rapide.

In filmarile de mai jos puteti vizualiza performanta tehnologiei pe care o utilizam. Permite realizarea operatiunii de taiere a betonului cu precizie, in profunzime si pe distante intinse, cu o viteza foarte mare.   

 

Principalul scop al nostru este acela de a le oferi clientilor nostri cele mai eficiente servicii de taiere beton. Dotarile profesionale si foarte avansate ne permit sa executam lucrari complexe in zone rutiere sau aeroporturi. Aceste tipuri de sectionari si taieri sunt aparent greu de realizat, dar noi le executam cu usurinta. Noile utilaje achizitionate se bazeaza pe tehnica inovativa de taiere si ofera noi solutii revolutionare pentru lucrarile industriale reusind cu succes taierea autostrazilor, soselelor, pistelor de aeroport si chiar taierea rosturilor de dilatare din pardoselile industriale.

 

Taieri beton cu fir si disc diamantat
Logo