Taiere beton armat

Logistica

Davian Expert dispune de o logistica completa si complexa de autoturisme marca FORD, DACIA, HYUNDAI SI OPEL care servesc pentru transportul eficient al tehnologiei avansate si al utilajelor performante necesare executarii calitative a lucrarii dumneavoastra.
Logistica a fost unul din primele servicii pe care le-am asigurat inca din primul an de activitate.

Revolution Slider Error: Slider with alias slider-masini not found.
Maybe you mean: 'Taiere beton'

Autospecialele sunt dotate in permanenta cu utilaje si echipamente pentru operatiuni de carotate și de tăiere a betonului.

Toate autospecialele sunt echipate cu trusa medicala, triunghi reflectorizant, stingator, trusa de roti, roata de rezerva si lanturi pentru zapada. Ele sunt in stare perfecta de functionare din punct de vedere tehnic. Pentru acestea detinem documentele specifice de identificare: talon, asigurare, ITP si rovinieta.

Autoutilitarele Ford sunt dintre cele mai apreciate si folosite autovehicule datorita tehnologiei moderne, a echipamentelor de ultima generatie cu care sunt dotate si a gradului ridicat de fiabilitate. Ele sunt rezistente la orice conditii de drum si usor de condus. Aceste lucruri determina timpul scurt in care putem ajunge la dumneavoastra.

Vehiculele Opel sunt compacte, incapatoare si usor de incarcat si dispun de o capacitate de incarcare de 1 tona. Sunt suficiente pentru a indeplini toate nevoile de transport de volum mic si chiar pentru a asigura o rezerva pentru situatiile in care este nevoie de capacitate si spatiu suplimentare.

Autoturismele Hyundai au un spatiu de incarcare generos, ceea ce este foarte important pentru noi deoarece ne ajuta sa transportam utilajele necesare executarii calitative a lucrarilor dumneavoastra.

Autovehiculele Dacia Dokker sunt spatioase si practice. Acestea permit adaptarea in functie de necesitati si le folosim pentru a ne putea deplasa utilajele cat mai rapid acolo unde aveti nevoie.

Logistica Taieri Beton

Contact

Taieri beton

Suna Acum
Davian Expert