Despre noi

Utilaje Logistica

Davian Expert

Taieri Beton este prima societate cu capital privat romanesc care are experienta recunoscuta atat la nivel national cat si international in segmentul lucrarilor in constructii de taiere beton armat folosind tehnica diamantata.

Monopolizand de 18 ani piata internationala si de 10 ani pe cea din Romania, detinem cele mai avansate utilaje de taiere, sectionare, decupare si perforare in orice structura armata; executam lucrarea folosind cea mai noua tehnica diamantata de pe piata si dispunem de o logistica performanta pentru a oferi servicii la standarde inalte de executie.

Puteti vizualiza utilajele cu care suntem dotati precum si logistica aferenta accesand sectiunile de mai jos:

Operatiunile de taiere si sectionare cu fir diamantat si disc diamantat sunt controlate si supravegheate de operatorii nostri specializati in taiere beton. Exigentele sporite in instruirea angajatilor nostri au determinat ca in prezent, firma noastra sa reuneasca profesionisti in taiere beton armat, specialisti autorizati si calificati in tehnica taierii cu fir sau disc diamantat, adepti ai calitatii lucrarii si ai promptitudinii in respectarea termenelor de finalizare a lucrarilor si am reusit sa intampinam cu succes situatiile neprevazute ivite de-a lungul lucrarilor executate.

In cadrul lucrarilor pe care le realizam asiguram autonomie electrica si alimentare apa prin echipamente proprii cu pompe hidrofor, generatoare trifazice si generatoare monofazice. Totodata oferim servicii de manipulare, sustinere si evacuare a elementelor din beton prin echipamente proprii cu palan, electropalan, lize transport si transpalete.

De asemenea, detinem propriul atelier pentru reviziile si reconditionarea permanenta a utilajelor din dotare, precum si pentru repastilarea si resegmentarea carotelor diamantate. Operatiunea de reconditionare si repastilare a carotelor este executata de specialisti instruiti si autorizati in efectuarea acestor proceduri.

Faptul ca va punem la dispozite o echipa de profesionisti este o asigurare ca lucrarea se va executa avandu-se in vedere siguranta persoanelor, structura cladirii precum si a tuturor celorlalte aspecte care ar putea fi afectate in mod direct sau indirect de aceasta executie.

Principalul nostru scop este acela de a le oferi clientilor nostri cele mai eficiente servicii si siguranta. De aceea, tehnologia avansata si echipamentele sigure, performante pe care le utilizam ne permit realizarea operatiunii de taiere a betonului in profunzime si pe distante intinse, cu o viteza foarte mare.

Colaboram cu TYROLIT si HILTI unii dintre cei mai importanti furnizori mondiali pentru achizitionarea celor mai performante sisteme, utilaje si tehnologie de taiere si perforare in beton. Pe langa furnizorii principali Hilti si Tyrolit, colaboram si cu o serie de alti furnizori in vederea innoirii permanente a liniei tehnologice pe care o detinem cu scopul de a va oferi servicii profesionale de calitate ireprosabila: STIHL, BOSCH, MAKITA, HUSQVARNA

Dotarile profesionale si foarte avansate ne permit sa executam lucrari complexe, unele aparent greu de realizat, cum ar fi taieri si perforari de lungimi si diametre foarte mari, demolari ale elementelor din beton puternic armat sau zidarie in interiorul cladirilor fara a produce zgomot, vibratii, praf sau mizerie.

Peste 3000 de clienti ne-au acordat increderea lor! Puteti vizualiza in sectiunea PORTOFOLIU o parte dintre cei care au solicitat serviciile noastre si care au ales sa devina clienti fideli, apeland de fiecare data la specialistii nostri!

Suna Acum
Davian Expert