Contact

Contact Taieri Beton – SC Davian Expert SRL Adresa: Sector 6, Bucuresti Telefon: 0761.323.792 E-mail: davianexpert@yahoo.com / office@taieribeton.ro

Experienta de peste 18 ani pe piata internationala si 10 ani in Romania, portofoliul de clienti si exigentele sporite in executarea ireprosabila a comenzilor pe care le preluam ne-au clasat in momentul actual in calitate de lideri pe piata de taieri in beton armat cu tehnologie diamantata.

Lucrarile specifice de taiere beton cu disc diamantat executate de specialistii Davian Expert sunt: taiere beton usi si ferestre; taiere diafragma beton; taiere pardoseala beton; taiere pereti beton; taiere placa beton cu sustinere; taiere structura beton; taiere scari beton; taiere stalpi beton; taiere grinzi beton; taiere rosturi dilatare in pardoseala industriala.

Operatiunea de taiere cu disc diamantat a betonului este supravegheata si controlata in permanenta de catre operatorii nostri specializati si calificati in executia acestei metode. Echipa noastra este compusa din profesionisti in taiere si decupare structuri beton, foarte bine pregatiti in utilizarea masinilor si a echipamentelor de protectie.Faptul ca va punem la dispozite o echipa de profesionisti este o asigurare a faptului ca lucrarea se va executa avandu-se in vedere siguranta persoanelor, structura cladirii precum si a tuturor celorlalte aspecte care ar putea fi afectate in mod direct/indirect de aceasta executie.

Datorita apei pe care o folosim in procesul de taiere beton si care se poate capta prin diverse tehnici adaptate la conditiile specifice locului de executie, tehnologia cu disc diamantat asigura un finisaj neted si reduce substantial praful lasat in urma interventiei.

Putem opera atat taieri beton pe verticala, bune pentru deschideri si alte diverse modificari ale unor structuri existente, cat si pe orizontala, bune pentru largiri goluri, taiere plansee, sectionare, decupare, pavaje, santuri. Pe suprafata ce urmeaza a fi taiata, se fixeaza o sina, iar pe aceasta se monteaza capul de taiere, care se poate deplasa pe orizontala sau pe verticala. Capul de taiere se echipeaza cu un disc diamantat care taie cu o viteza de rotatie foarte mare. Discul efectueaza taierea in beton sau zidarie prin treceri succesive.

Peste 3000 de clienti ne-au acordat increderea lor! Daca doriti si dumneavoastra sa faceti parte din protofoliul nostru de clienti si sa beneficiati de ofertele noastre, alegeti profesionistii Davian Expert! CONTACT RAPID: 0761.323.792 CERE OFERTA: davianexpert@yahoo.com

Suna Acum
Davian Expert