Carotare Beton

DAVIAN EXPERT ofera servicii de carotare beton la standarde inalte de executie. Echipe de profesionisti specializati in carotarea betonului in regim de santier si casnic.

Experienta in lucrari de carotare beton, portofoliul de clienti si exigentele sporite in executarea ireprosabila a comenzilor ne-au clasat in momentul actual in calitate de lideri pe piata actuala.

Lucrarile specifice de carotare sunt: gauri canalizare, carotare bazin de apa, carotare ancore chimice si carotare statii de pompare.Noile sisteme de carotare diamantata permit controlul total al procesului de carotare. Nu produc socuri sau vibratii in structura de rezistenta. Au o precizie ridicata a carotarii, timp scurt de executie, iar prezenta armaturii nu mai prezinta niciun fel de impediment. Marginile bine conturate ale carotei decupeaza perfect zona carotata. Acestea nu permit fisurarea betonului din jurul perforarii executate.


Cu o experienta de peste 20 ani in carotari beton, echipele noastre executa lucrari de carotare pentru ancore chimice. Folosim tehnologie de cea mai inalta calitate si  intocmim oferte la preturi avantajoase – cele mai mici de pe piata in momentul actual.


Pentru comenzi ne puteti contacta la numarul 0761 323 792. Ne puteti formula si o cerere de comanda completand formularul de la Contact sau printr-un e-mail la davianexpert@yahoo.com .

Suntem constienti ca raportul calitate-pret este o variabila importanta, de aceea venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o oferta si cele mai mici preturi disponibile acum.

Odata preluata comanda dumneavoastra, ne angajam sa va oferim cea mai avantajoasa oferta.

Contact 

Taieri beton

Taieri beton cu fir si disc diamantat
Logo